• maandag 06 May 2024

Atletico vocht twee keer terug om het gelijkspel in de Champions League met Celtic te redden

| dagblad suriname | Door: Redactie

Atletico Madrid wist zich twee keer terug te vechten om een gelijkspel te behalen tegen Celtic in de Champions League. Antoine Griezmann en Álvaro Morata scoorden elk een doelpunt om Atletico terug te brengen na een achterstand. Celtic scoorde voor rust via Kyogo Furuhashi en Luis Palma. Vanaf de 83e minuut moest Atletico met 10 man spelen nadat middenvelder Rodrigo de Paul van het veld werd gestuurd met een tweede gele kaart. Atletico heeft nu vijf punten behaald in Groep E en staat één punt achter Feyenoord, dat Lazio met 3-1 versloeg in de andere groepswedstrijd. Celtic blijft onderaan met

één punt, drie punten achter op de derde plaats Lazio. Celtic hoopte een reeks van tien wedstrijden zonder overwinning in Europese competities te doorbreken, waarin ze twee gelijke spelen en acht nederlagen leden, waaronder tegen Feyenoord en Lazio in de Champions League dit seizoen. Atletico had zijn laatste zes wedstrijden in alle competities gewonnen, inclusief tegen Feyenoord.