• maandag 17 June 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

WINNAAR NEDERLANDSE LOTERIJ WIL KINDERTEHUIS SURINAME FINANCIEREN

| united news | Door: Redactie

Foto: De Nederlandse Postcode Kanjer van maar liefst 58,9 miljoen euro is gevallen.

Het dorp Geldermalsen viert feest, want de Nederlandse Postcode Kanjer van maar liefst 58,9 miljoen euro is in hun midden gevallen.

Diana en Humphrey behoren tot de gelukkige winnaars. Met ongeloof in hun ogen keken ze naar het bedrag van bijna 353 duizend euro dat hun leven voorgoed zou kunnen veranderen.

Maar Diana heeft al concrete plannen om haar droom te verwezenlijken. In Suriname kent ze een man die zich inzet voor een kindertehuis, en ze is vastbesloten om met haar gewonnen geld bij te dragen aan dit nobele doel.

De

weg naar dit onverwachte geluk begon voor Diana toen een uitnodiging voor de loterij op de deurmat viel. Ze besloot deel te nemen, waarschijnlijk zonder enig vermoeden van de impact die deze keuze op haar leven zou hebben.

“Ik kan het niet geloven”, zegt Diana, met een sprankeling van opwinding in haar ogen. Gevraagd naar haar plannen met het gewonnen geld, antwoordt ze: “Ik heb altijd al een kindertehuis willen hebben.”

Wat betreft de verdeling van de Postcode Kanjer, hangt het bedrag dat elke deelnemer met postcode 4191 HB wint af van het aantal loten en gespaarde punten. De gelukkige winnaars verdelen

de helft van de enorme prijzenpot van 58,9 miljoen euro. De andere helft gaat naar alle deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 4191

UNITEDNEWS

 

| united news | Door: Redactie