• zaterdag 25 May 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Adverteren opSurinameNieuwsCentrale.com

SurinameNieuwsCentrale.com is jonge nieuws websites veel vaste bezoekers. Dagelijks bezoeken gemiddeld 5.000 lezers onze website. Dit aantal is groeiende.  U kunt tegen lage tarieven  adverteren op onze website. Onze tarieven zijn lager omdat wij een startende onderneming zijn. Profiteer nu van deze lage tarieven. U kunt kiezen uit een van de onderstaande mogelijkheden die wij bieden.  

Onze lage tarieven

A. Rechterkolom, eerste plaats: advertenties boven, ononderbroken plaatsing op de hoofdpagina en subpagina’s, met of zonder animatie, 300 pixels breed x 250 pixels hoog. Maandtarief EURO 175,-.

B. Rechterkolom, NIET op eerste plaats: advertenties onder, ononderbroken plaatsing op de hoofdpagina en subpagina’s, met of

zonder animatie, 300 pixels breed x 250 pixels hoog. Maandtarief EURO 100,-.

C. Bovenkant van de website (smart-phone mode), hoofdbanner ononderbroken plaatsing op de hoofdpagina, met of zonder animatie, 680 pixels breed x 100 pixels hoog. Maandtarief Euro 275.

Ontwikkelen advertentie materiaal

Wij verzorgen ook uw advertentie op basis van de door u aangeleverde materiaal. Er worden kosten in rekening gebracht voor het produceren van advertenties materiaal. Het enige wat wij nodig hebben is kwalitative goede afbeedlingen en de juiste tekst die u wilt gebruiken.

Wenst u meer informatie? Mail dan naar SurinameNieuwsCentrale@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Team Suriname Nieuws Centrale (SNC)
E: SurinameNieuwsCentrale@gmail.com