fbpx Adverteren | Suriname Nieuws Centrale

booked.net

   

booked.net

Het laatste nieuws uit Suriname

Adverteren op Suriname Nieuws Centrale

Suriname nieuws centrale is één van de meest bezochte Surinaamse websites! Met een advertentie op onze website krijgt uw product/organisatie maximale aandacht.

U kunt op onze website een banner laten plaatsen tegen de laagste prijzen. Advertentie worden alleen geplaats in de rechterkolom en aan de bovenkant van onze website.

Onze tarieven

A. Rechterkolom, eerste plaats: advertenties boven, ononderbroken plaatsing op de hoofdpagina en subpagina’s, met of zonder animatie, 300 pixels breed x 250 pixels hoog. Maandtarief EURO 50,-.

B. Rechterkolom, NIET op eerste plaats: advertenties onder, ononderbroken plaatsing op de hoofdpagina en subpagina’s, met of zonder animatie, 300 pixels breed x 250 pixels hoog. Maandtarief EURO 25,-.

C. Bovenkant van de website, hoofdbanner ononderbroken plaatsing op de hoofdpagina, met of zonder animatie, 680 pixels breed x 100 pixels hoog. Maandtarief Euro 100.

Wij verzorgen ook uw advertentie op basis van de door u aangeleverde materiaal. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het produceren van advertenties.

Wenst u meer informatie? Mail dan naar nieuwshubsuriname@gmail.com

booked.net

    

booked.net