• zondag 21 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Real Madrid gaat 5 voor 5 met comeback-overwinning op Real Sociedad

| dagblad suriname | Door: Redactie

Real Madrid behoudt hun perfecte seizoensstart met een comeback-overwinning op Real Sociedad, met een eindstand van 2-1. Ander Barrenetxea opende al vroeg de score voor Real Sociedad, maar Real Madrid kwam terug met doelpunten van Fede Valverde en Joselu. Hiermee behaalde Real Madrid hun vijfde opeenvolgende overwinning in La Liga.

Jude Bellingham, die eerder vijf doelpunten had gescoord in vier wedstrijden voor Real Madrid, kon zijn doelpuntenreeks niet voortzetten, maar blijft de topscorer van de competitie.

Real Madrid begint binnenkort aan hun Champions League-campagne tegen Union Berlin en blijft ondanks het verlies van Karim Benzema en de blessure van Vinicius Junior een

sterke concurrent.

Linksback Fran Garcia, die beide doelpunten opstelde, uitte zijn blijdschap over zijn bijdrage aan het team en keek vooruit naar de volgende wedstrijd.

Real Sociedad kwam snel op voorsprong dankzij Ander Barrenetxea, maar Real Madrid herstelde zich en behaalde de overwinning. Kepa Arrizabalaga maakte enkele belangrijke reddingen, en Takefusa Kubo’s doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Joselu raakte de lat en Alex Remiro weerhield Dani Carvajal van scoren, maar Valverde en Joselu brachten Real Madrid terug in de wedstrijd.

Real Madrid leidt nu La Liga met twee punten voorsprong op Barcelona, beide teams zijn nog ongeslagen, hoewel Barcelona hun openingswedstrijd gelijkspeelde tegen Getafe.

| dagblad suriname | Door: Redactie