• dinsdag 28 May 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Sozavo stelt helpdesk Koopkrachtversterking in

| starnieuws | Door: Redactie

Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) heeft dinsdag een helpdesk in gebruik genomen voor koopkrachtversterking.  Minister Uraiqit Ramsaran gaf te kennen dat de helpdesk is geopend om de cliënten welke een aanvraag online of fysiek hebben ingediend voor de koopkrachtversterking te voorzien van de nodige informatie over hun verzoek.

Voor vragen of onduidelijkheden kan er contact worden opgenomen door te bellen , sms’en of een whatsapp bericht te sturen naar de nummer 8647198 of 7293615, of een email bericht naar helpdeskkoopkrachtversterking@gmail.com.

Ook bestaat de mogelijkheid om de status van de registratie te volgen op https://socialservices.gov.sr/bis/.

Minister Ramsaran merkte op dat één van de

veel voorkomende klachten te maken had met de bereikbaarheid. "Er is naar u geluisterd als samenleving en vandaag hebben wij de ingebruikname van de helpdesk koopkrachtversterking. Vanuit Sozavo wordt er continu gekeken naar verbetering van de dienstverlening naar de samenleving toe".

De koopkrachtversterking van SRD 1.800 over de maand mei 2023 is volgens Ramsaran al vanaf 7 juni gestort. Vanuit Sozavo wordt er met man en macht gewerkt om alle aanvragen zo spoedig mogelijk af te handelen.

Voor vragen of onduidelijkheden kan er contact worden opgenomen door te bellen , sms’en of een whatsapp bericht te sturen naar de nummer 8647198 of

7293615, of een email bericht naar helpdeskkoopkrachtversterking@gmail.com.

Ook bestaat de mogelijkheid om de status van de registratie te volgen op https://socialservices.gov.sr/bis/.

| starnieuws | Door: Redactie