• zaterdag 27 April 2024

Bundesliga-overzicht: Malen redt punt voor teleurstellend Dortmund

| dagblad suriname | Door: Redactie

Donyell Malen scoorde in de tweede helft om Borussia Dortmund een punt te bezorgen tegen lokale rivaal Bochum. Dortmund kwam al vroeg op achterstand, maar Malen scoorde zijn derde doelpunt in zijn afgelopen drie wedstrijden om de scores gelijk te trekken.

Unie Berlin versloeg Darmstadt met 4-1, waarbij Robin Gosens twee doelpunten scoorde. Gosens scoorde tweemaal met het hoofd, terwijl Kevin Behrens ook een doelpunt scoorde. Danilho Doekhi scoorde de vierde goal van Union in de tweede helft.

Heidenheim leidde met 2-0 tegen Hoffenheim, maar verloor uiteindelijk met 3-2. Andrej Kramaric scoorde een strafschop in blessuretijd om de wedstrijd voor Hoffenheim te

winnen.

Freiburg won met 1-0 van Werder Bremen dankzij een doelpunt van Maximilian Philipp in de blessuretijd.

Wolfsburg kwam van een achterstand en won met 2-1 van Keulen. Jonas Wind scoorde tweemaal in de tweede helft, nadat Luca Waldschmidt de thuisploeg in de 55e minuut op voorsprong had gezet.

In de late wedstrijd van zaterdag ontvangt Borussia Mönchengladbach Bayer Leverkusen. Bayern München en hun nieuwe aanwinst Harry Kane ontvangen Augsburg wanneer Mainz het opneemt tegen Frankfurt.