• zondag 28 April 2024

PSG verslaat Lens met 3-1 dankzij doelpunten van Asensio en Mbappé

| dagblad suriname | Door: Redactie

In de Ligue 1-wedstrijd van zaterdag tussen PSG en Lens was het de thuisploeg die aan het langste eind trok. Marco Asensio scoorde zijn eerste doelpunt voor PSG, waarna Kylian Mbappé er nog twee aan toevoegde. Lens kon in de slotfase nog een troostgoal scoren, maar de nederlaag was onafwendbaar.

Asensio opende de score in de 45e minuut met een schitterend schot van afstand. Mbappé scoorde in de tweede helft twee keer, in de 52e en 90e minuut. De Franse aanvaller is nu al goed voor drie doelpunten in twee wedstrijden.

PSG klom door de overwinning naar de vierde plaats in de

Ligue 1-stand. Lens staat één punt achter op de nummer vier.

Marseille verslaat Brest met 2-0

Marseille heeft op eigen veld Brest met 2-0 verslagen. Chancel Mbemba scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd in de vierde minuut. Ismaila Sarr scoorde het tweede doelpunt in de 63e minuut.

Marseille schoof door de overwinning op naar de tweede plaats in de Ligue 1-stand. Brest staat derde.