• vrijdag 10 May 2024

Pedro’s dolk in de 95e minuut tilt Lazio op en bezegelt Celtic’s ‘harde’ lot

| dagblad suriname | Door: Redactie

Lazio behaalde een spannende 2-1 overwinning tegen Celtic in de Champions League, met Pedro’s doelpunt in de 95e minuut. Lazio, onder leiding van Maurizio Sarri, kwam naar Glasgow na een slechte reeks in de Serie A, maar wist de overwinning op dramatische wijze te behalen. Celtic kwam op voorsprong dankzij Kyogo Furuhashi, maar Lazio trok gelijk met een doelpunt van Matias Vecino voor de rust. De voormalige Chelsea-speler Pedro zorgde voor de late winnende treffer voor Lazio. Deze overwinning plaatste Lazio op dezelfde punten als koploper Atletico Madrid in Groep E. Celtic, dat al lang wacht op een overwinning in

de groepsfase van de Champions League, staat voor een uitdaging om zich te kwalificeren voor de laatste zestien. Celtic-manager Brendan Rodgers was teleurgesteld over de late nederlaag, maar benadrukte dat zijn team lessen zou trekken uit het verlies.