• zondag 28 April 2024

Nunez steelt winst voor 10-man Liverpool na rode kaart van Van Dijk vs. Newcastle

| dagblad suriname | Door: Redactie

In een waanzinnige wedstrijd versloeg Liverpool Newcastle met 2-1, ondanks dat ze tien minuten voor tijd met 1-0 achter stonden en een rode kaart hadden gekregen. Darwin Nunez scoorde tweemaal in de laatste tien minuten om de zege binnen te slepen.

Details:

In de eerste helft kwam Newcastle op voorsprong door een doelpunt van Anthony Gordon. Liverpool kwam vervolgens met tien man te staan toen Virgil van Dijk een rode kaart kreeg voor een overtreding op Alexander Isak.

Na de pauze kwam Newcastle dicht bij een tweede doelpunt, maar Alisson Becker redde een volley van Miguel Almiron op de lat.

In de laatste tien

minuten maakte Nunez tweemaal het verschil. Eerst profiteerde hij van een fout van Sven Botman om de stand gelijk te trekken, en vervolgens scoorde hij de winnende goal na een pass van Mohamed Salah.

De overwinning is een belangrijke voor Liverpool, dat nu op twee punten staat van koploper Manchester City.