• woensdag 08 May 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

“Suriname verliest met 1-0 van Cuba in Concacaf Nations League”

| dagblad suriname | Door: Redactie

Navajo Bakboord heeft met het nationale elftal van Suriname een nederlaag moeten incasseren in de Concacaf Nations League A groep B. De uitwedstrijd tegen Cuba eindigde met een score van 1-0.

Bondscoach Aron Winter gaf Navajo Bakboord een plek in de basisopstelling en de Heraclied speelde de volledige wedstrijd in Santiago de Cuba. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de twintigste minuut. Willian Pozo scoorde met een goed geplaatst schot in de korte hoek, waarbij Warner Hahn kansloos was.

Suriname slaagde er lange tijd niet in veel gevaar te stichten, maar zette in de slotfase toch aan. Cuba bleek echter

gevaarlijker in de tegenstoten en kwam dicht bij een tweede doelpunt. In de 88ste minuut miste Luis Pardela net naast toen hij oog in oog stond met Warner Hahn, en nauwelijks een minuut later wist de doelman een inzet van Alejandro Delgado te stoppen.