• dinsdag 28 May 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Politie Apoera trof manspersoon op wegdek aan die geen teken van leven meer vertoonde; vermoedelijk sprake van misdrijf

| KPS | Door: Redactie

De politie van het bureau Apoera heeft in de vroege ochtend van vrijdag 29 maart 2024 de 45-jarige A.B., die geen teken van leven meer vertoonde, op de Fredriks Nataniel Jamesweg aangetroffen. Op het lichaam werd door de politie ter hoogte van zijn borstkas stofdeeltjes aangetroffen en heeft het slachtoffer een rechter sleutelbeen fractuur en een fractuur aan zijn ribbenkast opgelopen.
 

Een arts stelde officieel de dood van de man vast. De doodsoorzaak is vooralsnog onbekend en bestaat het vermoeden dat er sprake moet zijn van misdrijf. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen of het om een aanrijding gaat of een

misdrijf.Bij een ingesteld buurtonderzoek gaf een bewoonster de politie door dat zij in haar woning was en een bromfiets langs hoorde gaan. Op een bepaald moment hoorde zij een harde knal alsof de bromfiets tegen iets was aangereden.

Zij hoorde de bromfiets op een bepaald moment weer met een vaart wegrijden en dus besloot ze in huis te blijven. Kort daarna hoorde zij mensen op straat praten, nam een kijkje en zag het lichaam van een manspersoon dat geen teken van leven meer vertoonde.In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van A.B. door de politie ter obductie in

beslag genomen.Het onderzoek in deze zaak wordt door de recherche van Regio West en de Verkeer Unit van Regio West voortgezet.

| KPS | Door: Redactie