• zondag 03 December 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Op Koffee With Karan 3 had Deepika Padukone Katrina Kaif aangesproken als een ‘senior’

| dagblad suriname | Door: Redactie

Koffee With Karan is waar iedereen het over heeft. Of het nu Deepika Padukone is die een schokkende bekentenis doet over haar relatie met Ranveer Singh of Alia Bhatt die Ranbir Kapoor beschermt en hem verdedigt tegen trollen, KWK maakt al het lawaai. 

In de nieuwste aflevering van Koffee With Karan 8 speelden Alia Bhatt en Kareena Kapoor de hoofdrol. Hoewel er veel onthullingen werden gedaan en veel controversiële vragen werden gesteld, haalde één specifieke verklaring van Alia de krantenkoppen. 

De diva noemde Deepika Padukone een ‘senior’ op de vraag of zij de Jawan-actrice een wedstrijd vindt. Terwijl DP-fans woedend waren, hebben

we nog eens gekeken en ontdekten dat Deepika in seizoen 4 van Koffee With Karan Katrina Kaif had aangesproken als haar oudste! In seizoen 3, aflevering 3, sierden Deepika en Sonam de Koffee-bank en kregen ze veel vragen over hun carrière en liefdesleven. 

De Pathaan-actrice vertelde openlijk over haar relatie met Ranbir Kapoor en onthulde zelfs dat ze werd bedrogen door de ster. In de recente aflevering van Koffee With Karan, toen Kareena werd gevraagd of ze denkt dat de Om Shanti Om-actrice haar concurrentie is, verwees ze de vraag door naar Alia Bhatt, die de vraag verwierp door Deepika een ‘senior’ te noemen. Grote gelijkenis, zeggen wij!

Op het werkfront geniet Deepika van het succes van haar laatste gastoptreden in Jawan. Daarvoor verbaasde de diva iedereen met haar optreden in Pathaan. Katrina Kaif daarentegen is te zien in Merry Christmas.

    | dagblad suriname | Door: Redactie