• zondag 14 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

MODERNISERING VAN LOONADMINISTRATIE EN HRM IN SURINAME

| united news | Door: Redactie

In Suriname ondergaat de wereld van Loonadministratie en Human Resource Management(HRM) een stille revolutie. Bedrijven beseffen dat het tijd is om afscheid te nemen van verouderde en arbeidsintensieve methoden en te kijken naar moderne oplossingen door gebruik te maken van reeds voor Suriname beschikbare technieken om processen te optimaliseren en efficiëntie te verbeteren.

De uitdaging van verouderde software en handmatige Excel-systemen voor salarisadministratie en HRM is bekend bij veel Surinaamse bedrijven. Maar er waait een nieuwe wind, en bedrijven omarmen een vooruitstrevende houding voor een geavanceerde aanpak.

Een pionier in deze innovatie is Celery, dat sinds 2013 intelligente online software biedt voor

salarisadministratie en HRM. De visie van Celery gaat verder dan alleen software; het belichaamt een toewijding aan het bouwen van een slimmer, intelligenter, en oplossingsgericht systeem. In het tijdperk waarin Suriname overstapt van traditionele naar moderne methoden, speelt Celery een cruciale rol.

De kernuitdaging in het loonadministratielandschap van Suriname is de afhankelijkheid van omslachtige spreadsheets en verouderde softwaresystemen. Celery biedt hiervoor een oplossing met een efficiënte, online software die de loonadministratie volgens de wet, snel en foutloos verwerkt, met extra mogelijkheden voor HRM-taken. Dit online payroll platform zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparingen.

Wat Celery echt onderscheidt, is de vooruitziende blik. Het platform maakt

naadloze communicatie mogelijk met andere toepassingen, zoals financiële software of tijdregistratiesystemen, via API’s. Hierdoor ontstaat een samenhangende en efficiënte werkomgeving voor bedrijven.

Celery is niet alleen een softwareprovider; het is een katalysator voor positieve verandering in de benadering van bedrijven ten aanzien van loonadministratie en HRM.

De toekomst ziet er veelbelovend uit voor Surinaamse ondernemingen die deze moderniseringsreis omarmen, met Celery als een innovatieve gids. Bovendien biedt Celery een moderne smartphone app voor werknemers en gratis software support, wat de transitie naar een geavanceerde payroll en HRM nog toegankelijker maakt.

Voor meer informatie over Celery Payroll & HRM software bezoek: surinamepayroll.com

Celery is exposant op de komende UnitedBusinessFair die wordt gehouden op 8/9/10 maart 2024

Advertorial| Celery

 

| united news | Door: Redactie