• zondag 28 April 2024

Kane scoort een brace om Bayern’s perfecte start van het Bundesliga-seizoen te verlengen

| dagblad suriname | Door: Redactie

In de Bundesliga heeft Harry Kane met een tweevoudige score bijgedragen aan de voortzetting van Bayern’s perfecte start van het seizoen, met een 3-1 overwinning op Augsburg. De Engelse aanvoerder, die zijn thuisdebuut maakte in de Bundesliga, benutte een strafschop in de eerste helft en voegde na de rust nog een doelpunt toe. Door deze overwinning heeft Bayern nu zes punten behaald uit twee wedstrijden en staat het op de tweede plaats in de ranglijst, achter Union Berlin, dat ook twee overwinningen heeft behaald. Felix Udoukhai van Augsburg maakte een eigen doelpunt na 32 minuten, waardoor Bayern op voorsprong kwam.

Een VAR-interventie leidde tot een strafschop voor Bayern, die Kane succesvol benutte. In de tweede helft scoorde Kane opnieuw met een pass van Alphonso Davies, waarmee hij de overwinning zeker stelde. Dit markeert een sterke comeback voor Bayern na het verlies van hun laatste twee thuiswedstrijden in de Allianz Arena.