• vrijdag 21 June 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname
default

Verkeersruzie loopt uit de hand; agressieveling mishandelt vrouwen

| waterkant | Door: Redactie

De politie in Suriname heeft afgelopen woensdag de 37-jarige Michael F. aangehouden, nadat hij een week eerder tijdens een verkeersruzie een moeder en haar dochter zou hebben mishandeld en met de dood bedreigde.

Op die bewuste dag reed Michael met zijn bromfiets het voertuig van de twee vrouwen, dat voor een supermarkt op de kruising van de Pengel- en Keizerstraat stond geparkeerd, aan. Michael werd daarop door hen aangesproken, waarop heel agressief reageerde en aangaf dat het voertuig in de weg stond.

Het voertuig werd door een van de vrouwen verwijderd, maar desondanks bleef Michael te keer gaan tegen de vrouwen. Toen

Michael door had dat hij werd gefilmd door één van de vrouwen, sloegen de stoppen bij hem door.

Hij stapte op de vrouw af en begon haar te slaan. De moeder van het slachtoffer probeerde Michael tegen te houden, maar moest ook vuistslagen incasseren. Omstanders probeerden de agressieveling tegen te houden, maar hij ging door. Door de slagen raakte de moeder gewond in het gelaat.

De vrouwen werden ook nog met de dood bedreigd, waarna Michael op zijn bromfiets stapte en wegreed. De Surinaamse politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek.

Na intensief speurwerk van de Intel unit van het Regio

Bijstand Team Paramaribo (RBTP) werd Michael woensdagmiddag te Charlesburg aangehouden, in de boeien geslagen en overgedragen aan de collega’s die de zaak in verder onderzoek hebben.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

| waterkant | Door: Redactie