• woensdag 19 June 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Terrein Esther stichting krijg na 20 jaar grondige beurt

| starnieuws | Door: Redactie

Het terrein van Esther Stichting krijgt na 20 jaar een grondige onderhoudsbeurt. Vijf weken lang is Openbaar Groen en Afvalbeheer bezig met de schoonmaak. (Foto: OW)

Na ruim 20 jaar krijgt het terrein van de Esther stichting een grondige schoonmaakbeurt. Het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) en de stichting hebben onlangs de samenwerking hervat, waarbij ook nieuwe afspraken zijn gemaakt.

Indersing Gangabisoensingh, directeur van OGA, heeft beloofd dat er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd zullen worden. 

Vrijdag bracht Gangabisoensingh een oriëntatiebezoek aan deze instelling waar reeds vijf weken  shoonmaakwerkzaamheden door het directoraat worden uitgevoerd. "De werkzaamheden zijn grotendeels afgerond op zowel de binnen- als de buitenkant van het terrein”, geeft de OGA directeur aan. Tijdens de uitvoering is het opgevallen dat de lozing verstopt is. “Er is hiervoor hulp gevraagd aan het directoraat Civieltechnische Werken (CTW) om de lozing open te graven”, zegt Gangabisoensingh. 

De directie van OGA streeft ernaar om regulier onderhoud uit te voeren. Om de twee weken zullen er schoonmaakwerkzaamheden verricht worden.

Verder doet de directeur een beroep op de Esther Stichting om bij te dragen aan het aanschaffen van de nodige middelen voor het overige onderhoud.

Iris Roosenhoff, stafmedewerker van de Esther Stichting, is OGA zeer erkentelijk voor de goede samenwerking en ondersteuning. Ze zal zich samen met de directie inzetten om de gevraagde middelen klaar te zetten, meldt Openbare Werken.

| starnieuws | Door: Redactie