• zaterdag 02 March 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

SLM WIL VRACHTDIENSTEN NAAR DE REGIO VIA GUYANA VERHOGEN

| united news | Door: Redactie

De Chief Executive Officer van Surinam Airways, Steven Gonesh, en andere vertegenwoordigers van de SLM hadden een ontmoeting met Peter Ramsaroop, het hoofd van het Guyana Office for Investment (G-Invest), om de mogelijkheden voor uitbreiding van diensten in Guyana te bespreken.

Volgens een verklaring van G-Invest gaf Gonesh aan dat Surinam Airways zeer geïnteresseerd is in het uitbreiden van haar vluchtoperaties van vracht vanuit Guyana naar verschillende internationale bestemmingen.

De ontmoeting tussen de luchtvaartmaatschappij en G-Invest duidt op een positieve stap in de richting van nauwere samenwerking en mogelijke zakelijke expansie in de regio. Suriname Airways lijkt vastbesloten om haar aanwezigheid in

Guyana te vergroten en nieuwe mogelijkheden te verkennen, met name op het gebied van vrachtvervoer.

Het is belangrijk op te merken dat Suriname Airways niet alleen geïnteresseerd is in het uitbreiden van passagiersvluchten, maar ook in het verkennen van mogelijkheden voor het transporteren van vracht.

Dit kan een strategische zet zijn, gezien de groeiende vraag van vrachtvervoer naar internationale bestemmingen.

De mogelijke uitbreiding van Suriname Airways in Guyana zou niet alleen de luchtvaartmaatschappij ten goede komen, maar ook de economische groei en samenwerking tussen de twee landen stimuleren. Het zou nieuwe kansen kunnen bieden voor handel, toerisme en algemene connectiviteit, waardoor de regio

als geheel kan profiteren.

Terwijl de gesprekken in een vroeg stadium lijken te zijn, vertegenwoordigen ze een positieve stap in de richting van versterkte luchtvaartdiensten en economische samenwerking tussen Suriname en Guyana. Het is iets om in de gaten te houden, omdat het de potentie heeft om de regionale luchtvaartsector te stimuleren en de banden tussen de twee landen te versterken.

UNITEDNEWS

 

| united news | Door: Redactie