• zaterdag 02 March 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

SAVE THE DATE | UNITED BUSINESS FAIR 6TH EDITION 8/9/10 MARCH 2024

| united news | Door: Redactie

De meest gerenommeerde B2B-beurs van Suriname komt er weer aan! Dit unieke zakelijke platform wordt voor de 5e keer georganiseerd en is mede door UnitedNews.sr – de meest bezochte zakelijke en economische nieuwswebsite van Suriname – inmiddels uitgegroeid tot het grootste business event van Suriname.

Deelname aan de UNITED Business Fair 2024 verzekert u als bedrijf van contact met de door u beoogde doelgroep(en). De sleutel tot dit succes is dat Business UNITED 10.000 zakenlieden uitnodigt via haar exposanten en bestaande netwerk. Uit ervaring met de vorige beurzen is gebleken dat gemiddeld 84% van de genodigden ook daadwerkelijk naar de

beurs komen. Elke exposant krijgt namelijk 75 V.I.P. kaarten ter beschikking, die zij op hun beurt weer verdelen onder hun directe en indirecte zakenrelaties. Het bedrijfsleven is zodoende sterk vertegenwoordigd op de beurs. UNITED Business Fair is dan ook een moderne, representatieve reflectie van Corporate Suriname.

Onmisbare kennis-updates

Op de UNITED Business Fair worden de allerlaatste ontwikkelingen van het potentiële Suriname gedisplayed op internationaal niveau:

Alle ontwikkelingen m.b.t. Oil & Gas tegen de achtergrond van local content; Ontwikkelingen binnen het toerisme zowel vanuit private sector als publieke sector; De kapitalisatie van carbon credits; Vorderingen binnen de ’Ease of doing business’. Zo behoort ook

de introductie van elektrische auto’s en brommers in Suriname tot één van de vele primeurs die gepresenteerd zullen worden op de beurs.

Plattegrond UnitedBusinessFair 5

Tien aanwezige sectoren

De beurs behelst de volgende 10 sectoren:

Energy, Finance, Tourism, Real estate, Transport, ICT, Environment, Fashion, Culinair & Education.

In het prestigieuze Ballroom Prince, het idyllische Jacana Amazon Wellness Resort en op omliggende weg worden in totaal 140 beursstands gebouwd op een opp. van 5.000m2., zie plattegrond onder. 

Wat u allemaal van ons krijgt

Deelname aan de UNITED Business Fair 2024 is all-inclusive.

Voor U$D 1.500,- krijgt u:

Dit all-inclusive tarief geldt voor alle stands in BallRoom Prince, Jacana Amazon Wellness Resort, in de grote aircotent alsook voor alle Agriculture deelnemers.

Voor de F&B-standhouders is het tarief: U$D 1.000,-

Voor zwaar materieel en auto standhouders is het tarief: U$D 2.500,-

Deze deelnemers krijgen:

Impressie all-inclusive beursstands

8 Seminars met verschillende thema’s Gedurende de drie beursdagen worden er seminars verzorgd met de volgende thema’s: Energy, Tourism, Environment, Education & Finance. Deze seminars zullen gedurende de drie beursdagen plaatsvinden van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Openingstijden De UNITED Business Fair begint elke dag om 17.00 uur en eindigt om 23.00 uur.

Business Borrels Kom ook naar onze thematische Business Borrels! U bent welkom tot 24.00 uur.

Ballroom Prince: Deze sjieke ruimte is voorzien van marmeren vloer, A1 verlichting, diverse bars en sanitair. Op de begane grond hebben we ruimte voor 41 exposanten. De eerste-etage is gereserveerd voor de Energie-gerelateerde deelnemers en de daarbij behorende local content.

Gekoelde beurs tent: In deze grote red carpet ingerichte beurstent is er ruimte voor 45 exposanten.

De voor de UNITED Business Fair afgesloten Commewijnestraat hebben we gereserveerd voor:

Restaurant village: Dit is historisch onze meest gezellige plek waar praktisch iedereen informeel aan het netwerken, borrelen en snacken kan.  We hebben plek voor 6 gerenommeerde restaurants, en 1 complete Bar.

Verder in de straat hebben we Luxury cars / Heavy equipment / Garden en Sanitair / Leasure  / Agriculture

Jacana Amazon Wellness Resort: De meest idyllische plek van Paramaribo hebben we gereserveerd voor toerisme resorts en hotels van Suriname, Guyana en Curaçao. Er is plek voor 12 beursstands. Ook de seminars zullen aldaar plaatsvinden: In de 80 zitplaats-tellende Seminar-ruimte zullen gedurende de 3-beursdagen in totaal 8 seminars worden gehouden. Elk van anderhalve uur en wel vanaf 9 uur tot 19.00 uur.

De beursdagen zijn 8, 9 & 10 maart 2024

Video laatst gehouden beurs 2018

Registreer nu

We hebben reeds 109 ingeschreven bedijven, en nog ruimte voor exact 31 bedrijven.

U kunt zich registeren via de volgende link:  UBF-2023-Inschrijfformulier-incl.-Alg-Voorw-2023.pdf

Advertorial | UBF2024

| united news | Door: Redactie