• dinsdag 28 May 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname
default

Dronken automobilist veroorzaakt aanrijding en mishandelt benadeelde met vrienden

| waterkant | Door: Redactie

De politie in Suriname heeft deze week drie personen aangehouden, die vorige maand een benadeelde van een aanrijding zouden hebben aangevallen en mishandeld.

Volgens de Surinaamse politie werd de benadeelde op 25 maart in zijn auto van achteren aangereden, door een automobilist. De veroorzaker die het niet eens was met de genoemde schade, viel de benadeelde en diens schoonvader te lijf.

De politie benadrukt dat de veroorzaker op dat moment onder invloed van alcohol verkeerde.

De vrouw van de veroorzaker die eveneens ter plaatse was, pleegde een telefoongesprek voor versterking. Vier mannen die kort daarna arriveerden, vielen de benadeelde meteen aan.

De mishandelde man

deed op maandag 25 maart 2024 omstreeks 21.00 uur op het politiebureau Santo Boma aangifte contra de veroorzaker en nog vier andere personen. Een onderzoek werd op touw gezet waarna de veroorzaker Amar J., zijn vrouw Anuschka J. en de vechtersbaas Satishkoemar D. in beeld werden gebracht.

Amar, J. en zijn vrouw meldden zich afzonderlijk op dinsdag 16 april aan, terwijl Satishkoemar dat op woensdag 17 april 2024 deed na te zijn ontboden. Het drietal werd terstond door de politie aangehouden.

Na overleg met een lid van het Surinaamse Openbaar Ministerie, werden zij in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de overige

verdachten wordt gewerkt.

| waterkant | Door: Redactie