• zaterdag 04 May 2024

Chelsea Overwint Crystal Palace met 3-1

| dagblad suriname | Door: Redactie

Chelsea heeft een comeback gemaakt en Crystal Palace met 3-1 verslagen in een recente Premier League-wedstrijd, waarbij het team dankzij late doelpunten van Conor Gallagher en Enzo Fernandez de punten wist te pakken. Deze overwinning heeft Chelsea naar de 10e plaats in het klassement getild, terwijl de druk op Palace-manager Roy Hodgson toeneemt, met zijn team dat nu al dertien competitiewedstrijden op rij geen enkele keer de nul heeft gehouden. Ondanks een achterstand bij rust dankzij een schitterend doelpunt van Jefferson Lerma voor Palace, draaide Chelsea de wedstrijd om met een veel betere tweede helft en benadrukte manager Mauricio Pochettino

het herstelvermogen van zijn ploeg. De overwinning benadrukt Chelsea’s dominantie tegen Palace, met nu een record van 13 opeenvolgende competitieoverwinningen tegen hen.