• zondag 21 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Nia DaCosta onthult dat ze Adam Warlock wilde opnemen in door Brie Larson geleide MCU-film 

| dagblad suriname | Door: Redactie

The Marvels, geregisseerd door Nia DaCosta, is een kaskraker en de MCU-film met de laagste opbrengst ooit. Te midden van de sombere prestaties van de film in de theaters onthult de regisseur dat Adam Warlock in deze door Brie Larson geleide film zou verschijnen; Helaas heeft Marvel Nia ervan weerhouden dit idee van haar te implementeren. 

Nia onthulde dat ze van plan was Adam in het vervolg te betrekken en presenteerde Marvel dit idee waar hij door de tijd zou reizen en daar zou aankomen. Maar helaas werden haar plannen geschrapt, en de internetgebruikers zijn er erg blij mee. 

Aan de andere

kant zagen we eerder dit jaar het Adam Warlock-debuut van Will Poulter in de MCU met Guardians of the Galaxy Vol 3. De film, geregisseerd door James Gunn, kreeg veel liefde en waardering en was commercieel een succes. 

In een interview met Jake’s Takes op YouTube deelde The Marvels-maker Nia DaCosta het verhaal en zei: “Eigenlijk, interessant genoeg, was een van de eerste dingen waarmee ik lang geleden gooide Adam Warlock en tijdreizen in de film. Maar Adam zou in ‘Guardians 3’ spelen, en ik denk dat ze genoeg tijdreizen hebben op ‘Loki’, dus dat hebben we niet gedaan, maar we

hebben toch wel een aantal leuke dingen op dat gebied in de film.” 

The Marvels van Nia DaCosta, met in de hoofdrollen Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris en Samuel L Jackson, draait nog steeds in de theaters en kwam uit op 10 november.

| dagblad suriname | Door: Redactie