• zondag 14 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Man doodgestoken in Nickerie

| starnieuws | Door: Redactie

A.R. (64) heeft dinsdag vermoedelijk door een misdrijf aan de Wilhelminastraat in het district Nickerie het leven gelaten. De politie van het bureau Nickerie trof ter plekke de man liggend op zijn rug aan met een steekverwonding ter hoogte van zijn borststreek aan.  De vermoedelijke verdachte R.R. werd opgespoord. Ze is in de kraag gevat.

De aangeefster C.R. hoorde dinsdag

omstreeks 15.00 uur vanuit haar kamer dat haar oom A.R. in een woordenwisseling was geraakt met een prostituee die hem regelmatig bezocht. C.R. die op dat moment met haar moeder aan de telefoon was, vestigde in eerste instantie geen aandacht daarop, totdat zij de luide stem van haar oom hoorde. Ze haastte zich direct naar buiten en zag haar oom liggend op zijn rug op de betonnen vloer op enkele opgehoopte zinkplaten. A.R. was niet aanspreekbaar en liet kort daarna, ter plaatse het leven, meldt de politie Public Relations.

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie moeten het slachtoffer en
de vrouw tijdens de ruzie om seks in een worsteling zijn geraakt, waarbij de vrouw hem vermoedelijk met een scherp voorwerp een fatale steekverwonding moet hebben toegebracht. Hierna moet zij het scherpe voorwerp in zijn hand hebben geplaatst en vervolgens het hazenpad hebben gekozen.In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van A.R. door de politie ter obductie in beslag genomen. De verdachte R.R. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

| starnieuws | Door: Redactie