• donderdag 25 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Klanten Telesur krijgen op 8 april een accountnummer

| starnieuws | Door: Redactie

Alle klanten van Telesur zullen per 8 april een accountnummer krijgen in plaats van het huidige debiteurennummer. Dit accountnummer kunnen klanten opvragen via www.telesur.sr of via de link die naar alle klanten wordt verstuurd via een sms-bericht. 

Door te klikken op de link in het sms-bericht komen de klanten op de Telesur webpagina, waar ze hun oud debiteurennummer kunnen invullen. Hun

nieuw accountnummer wordt dan op het scherm getoond, meldt het bedrijf.

Klanten kunnen zelf hun verbruiksgegevens en facturen natrekken in de MyTelesur self-service portal. Er wordt tevens een sms-bericht met een link naar de instructievideo gestuurd over hoe een account kan worden aangemaakt. 

Vanaf 8 april worden geen kwitanties meer geprint, maar digitaal verzonden naar een e-mailadres dat de klant bij de kassa mag opgeven. Indien reeds een MyTelesur account aangemaakt is, worden de kwitanties automatisch gemaild naar het e-mailadres.

Telesur voert intern een digitaliseringsproces uit, om de dienstverlening beter aan te sluiten op het digitale tijdperk. In  juli 2023 is reeds

gedeeltelijk overgestapt op een nieuw klantrelatiesysteem. Op 7 april 2024 zal de 2e fase van dit project uitgevoerd worden. Daarom zullen er in de periode van 5 tot en met 7 april dringende werkzaamheden moeten worden verricht.Tijdens deze onderhoudsperiode zullen klanten tijdelijk enig ongerief kunnen ervaren.

| starnieuws | Door: Redactie