• maandag 22 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Katrina Kaif over de reactie van schoonvader Sham Kaushal op Tiger 3

| dagblad suriname | Door: Redactie

Katrina Kaif, die haar rol als Zoya opnieuw vertolkt in het derde deel van Tiger 3, krijgt veel lof voor haar actiestunts in de film. Ze onthulde hoe echtgenoot Vicky Kaushal en schoonvader Sham Kaushal reageerden op haar optreden tijdens een gesprek met India Today. 

Katrina Kaif zei tegen India Today: “Shamji, mijn schoonvader, is een actieregisseur. Hij was de gelukkigste persoon om de lof op mijn pad te zien en horen komen. Hij zei: ‘Kijk, nu heb je me nog meer gemaakt.” trots. Dat was heel bijzonder. Ik kon zien dat hij blij was. Hij zei: ‘Iedereen zegt dat je

de actie zo goed hebt gedaan.’ Dat was heel mooi.” 

Over Vicky’s reactie op de film gesproken, zei ze: “En natuurlijk hield Vicky van de film. Hij zei precies deze woorden tegen mij: ‘Ik had het gevoel dat er een personage werd gepresenteerd. Het maakte niet uit of het Katrina was of een ander personage.’ acteur, er werd overal een sterk karakter gepresenteerd. De grafiek van Zoya was consistent in de film. Er was geen sprong in de boog.” 

In de film heeft Katrina een felle gevechtsscène met een Chinese krijgskunstinstructeur (gespeeld door Michelle Lee). Eerder deelde Katrina een uitgebreide post over

haar strenge trainingsregime en trainingsproces dat haar hielp de stunts overtuigend uit te voeren.  

Katrina deelde een reeks foto’s en video’s en schreef: “Als de tijgertijd aanbreekt, gaat het voor mij om het verleggen van mijn grenzen, het testen van mijn uithoudingsvermogen en het vinden van die innerlijke kracht. Iemand vertelde me ooit: “Pijn is gewoon een andere sensatie”.  … Wees er niet bang voor, ren niet weg voor de pijn. Vele dagen was ik zo moe; het voelde deze keer anders… zwaarder. Mijn lichaam deed pijn, maar ik zei tegen mezelf dat ik het moest opvatten als een uitdaging en kijk hoeveel ik vandaag aankan.”

    | dagblad suriname | Door: Redactie