• donderdag 24 October 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

“Juventus pakt de leiding in Serie A na winst op Cagliari”

| dagblad suriname | Door: Redactie

Juventus heeft na een thuisoverwinning op Cagliari de leiding genomen in de Serie A, met één punt voorsprong op Inter, die een wedstrijd minder heeft gespeeld. De wedstrijd eindigde in een 2-1 zege voor Juventus. Cagliari is nu zeventiende in de competitie. Na een doelpuntloze eerste helft opende Gleison Bremer Silva Nascimento de score in de 60ste minuut met een assist van Filip Kostic. Tien minuten later breidde Daniele Rugani de voorsprong uit, waarna Alberto Dossena voor Cagliari de score verkleinde met hulp van Jakub Jankto. Desondanks kwam Cagliari niet meer terug in de wedstrijd. Juventus heeft nu vijf overwinningen

op rij en is al vijf wedstrijden ongeslagen. Beide teams spelen op zondag 26 november weer; Juventus thuis tegen Inter en Cagliari thuis tegen Monza.