• zaterdag 18 May 2024

Immobiele penalty tilt Lazio op en verstoord de overwinning op het tienkoppige Bayern München

| dagblad suriname | Door: Redactie

Ciro Immobile heeft Lazio geleid naar een overwinning van 1-0 op een met tien man spelend Bayern München, waardoor ze een grote stap zetten naar de kwartfinales van de Champions League voor het eerst in bijna 25 jaar. Immobile scoorde in de 69e minuut vanaf de strafschopstip na een fout van Dayot Upamecano op Gustav Isaksen, wat Upamecano een rode kaart opleverde. Deze nederlaag verdiept de crisis bij Bayern München, dat na recente tegenvallende resultaten riskeert een teleurstellend seizoen te hebben. Ondanks de voorsprong in balbezit en kansen in de eerste helft, kon Bayern München de wedstrijd niet naar zich

toe trekken, en deze prestatie zal de positie van hun coach Thomas Tuchel verder onder druk zetten. Bayern, dat al achterloopt in de Duitse Bundesliga, ziet hun kansen op een trofee dit seizoen afnemen.