• zondag 14 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

United Business Fair 2024 belooft groots uit te pakken

| ABCSuriname | Door: Redactie

De United Business Fair 2024 wordt op 8,9 en 10 maart gehouden. Het is een grote organisatie, waaraan 135 bedrijven zullen participeren. Edward Lee, directeur van United, zegt dat het de grootste Business-to-Business beurs wordt. De organisatie is in handen van UnitedNews.sr.

Ongeveer 10.000 mensen zijn uitgenodigd. Ook buitenlanders zullen participeren, vertelt Lee. Er zijn verschillende sectoren vertegenwoordigd op de beurs. Er veel focus zijn op local content en de olie- en gassector. Maar, Lee zegt dat er ook veel bedrijven buiten die sector aanwezig zijn.

De beurs wordt voor de zesde keer gehouden. Er zullen ook seminars zijn waaraan geparticipeerd kan

worden. In totaal 6 seminars, elk met een specifiek thema: toerisme, financiën, beheer van merkwaarde bij evenementen, lokale content voor MKB en kunstmatige intelligentie voor bedrijven. De seminars worden gehouden van 09.00 uur tot 17.00 uur en bieden elk plaats aan 90 deelnemers.

Het is de bedoeling dat bedrijven rechtstreeks in contact komen met de doelgroep(en). De UNITED Business Fair begint dagelijks om 17.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Business Borrels met thema’s verwelkomen bezoekers tot 24.00 uur. De locaties zijn: Ballroom Prince: 77 exposanten, gekoelde beurstent: 60 exposanten in een luxe setting, Commewijnestraat: 25 exposanten verdeeld over een Restaurant

Village, Luxury Cars en Agriculture en Jacana Amazon Wellness Resort: voor toerisme resorts, hotels, en seminars.

| ABCSuriname | Door: Redactie