• woensdag 16 October 2024

Suriname Verplettert Guyana met 5-1 in Concacaf Nations League

| dagblad suriname | Door: Redactie

In een indrukwekkende wedstrijd in de Concacaf Nations League heeft Suriname buurland Guyana met een overweldigende 5-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. De wedstrijd begon veelbelovend voor Suriname, met Sheraldo Becker die al na drie minuten de score opende. De aanvaller liet opnieuw van zich horen in de 10e minuut, door de bal wederom in het net van de Golden Jaguars te krijgen, en zo de score te verdubbelen naar 2-0.

Guyana probeerde terug te vechten en slaagde erin via Jones de aansluitingstreffer te maken, waardoor de spanning tijdelijk terugkeerde in de wedstrijd. Suriname wist echter voor het einde van de eerste helft

de controle terug te pakken, toen Misidjan na een fraaie assist van Becker de stand naar 3-1 tilde.

In de tweede helft werd Suriname alleen maar sterker. Jubitana zorgde voor de 4-1, waardoor het voor Guyana steeds lastiger werd om weer in de wedstrijd te komen. Uiteindelijk sloot Suriname de wedstrijd af met een krachtige uithaal van Haps in de 69e minuut, waarmee hij de eindstand op 5-1 bracht.