• zaterdag 20 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Sonam Kapoor-Ahuja draagt de traditionele kledij van Ladakh

| dagblad suriname | Door: Redactie

De actrice stelde haar look samen voor de laatste dag van de pre-huwelijksfestiviteiten van Radhika Merchant en Anant Ambani, waarbij de categorie ‘Heritage Indian’ was. Toen de pre-huwelijksfestiviteiten ten einde liepen, koos Sonam voor de traditionele kledij van Ladakh.

Het evenement omvatte verschillende thema’s, waarbij de schijnwerpers op het rijke erfgoed van India stonden. Om dit te benadrukken wendde Sonam Kapoor Ahuja zich voor haar look tot Namza Couture, opgericht in 2016 door Padma Yangchan en Jigmet Disket, bekend om zijn toewijding aan Ladakhi-textiel.

De kleding van Sonam Kapoor Ahuja omvatte de Mogos, een jurkachtig stuk met pistachegroen brokaat en

een glanzende zari-rand. Over haar schouders hing een raniroze sjaal bekend als Bok, traditioneel gemaakt van geitenhuid of zijde om warmte te bieden aan de mensen in de regio. Dit ensemble, gemaakt van zijde door ambachtslieden uit Benaras, bevatte uitgebreide feniksborduursels die vitaliteit en wijsheid vertegenwoordigden. Bovendien was er een kraanvogelmotief te zien, dat vrede en welvaart symboliseerde.

Haar sieradenkeuzes waren ook een eerbetoon aan de traditie: ze droeg een met diamanten ingelegd halsstuk met een smaragdgroene steen in het midden. Ze vulde dit aan met koperen handboeien en opvallende statement-ringen, elegant gecombineerd met pareloorbellen.

Om haar ensemble compleet te

maken, koos ze voor metalen juttis en droeg ze een op maat gemaakte tas van re-ceremonial.

| dagblad suriname | Door: Redactie