• zaterdag 20 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Raha maakt een schattig debuut op Instagram-account van Alia Bhatt

| dagblad suriname | Door: Redactie

Voor de pre-huwelijksfunctie van Anant Ambani en Radhika Merchant in Jamnagar was who’s who van Bollywood aanwezig. Terwijl foto’s van het feest binnen druppelen, is het de laatste post van Alia Bhatt die onze aandacht heeft getrokken. De actrice heeft de eerste volledige foto van haar dochter Raha Kapoor gedeeld.

Voor een van de functies werkten Raha en Alia Bhatt samen in soortgelijke bedrukte kleding. Terwijl Alia een broekpak droeg en haar haar openhield, zag Raha eruit als een bundel schattigheid in een japon en staartjes. Het lijkt erop dat er op de foto is geklikt van het evenement waar

de gastheren al hun gasten meenamen voor een reis door Vantara, waar het thema de titel ‘A walk on the Wildside’ had.

Alia liet ook andere afbeeldingen vallen, poserend met acteur-echtgenoot Ranbir Kapoor, terwijl ze in een andere klik werd gesnapt terwijl ze zich klaarmaakte met haar schoonzus Kareena Kapoor Khan.

Naast het aantrekken van traditionele kleding, droeg Alia ook een glamoureuze blauwe jurk voor een feestje. De reeks klikken bevatte ook een foto van haar met Kareena, beiden tot in de puntjes gekleed in hun traditionele kleding. Alia is voor het laatst gezien in Karan Johar’s Rocky Aur Rani

Kii Prem Kahaani en is helemaal klaar om zich te herenigen met Sanjay Leela Bhansali voor ‘Love And War’, met in de hoofdrollen Ranbir Kapoor en Vicky Kaushal.

| dagblad suriname | Door: Redactie