• dinsdag 16 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Faith Landman, de schitterende winnares Miss Universe Netherlands 2024

| dagblad suriname | Door: Redactie

Daar is ze dan, de glorieuze winnares van Miss Universe Netherlands 2024: niemand minder dan de 27-jarige Faith Landman uit Zandvoort. Met schitterende glitterjurk stal ze de show en werd gekroond als Miss Universe. Wij snappen wel waarom.

Deze knappe kop is niet alleen model, maar ook de trotse moeder van een zoontje. Voor het eerst in de geschiedenis mochten moeders en vrouwen ouder dan 28 meedoen, Faith bewijst dat het moederschap en een glinsterende kroon prima samengaan. Vroeger geloofde niemand dat je het moederschap kon combineren met een Miss Universe-titel. Maar anno 2024 hebben we dat ouderwetse idee overboord

gegooid, gelukkig maar.

Faith heeft laten zien dat je als moeder ook een succesvolle carrière kunt hebben. Haar zoontje Ace, van 2 jaar, en haar man reizen graag met haar mee naar haar modellenopdrachten. Tussen het strijken van de kroon en het verschonen van luiers door, runt Faith ook nog eens haar eigen fotografiebedrijf. Multi-tasking op z’n best, toch?

Nu Faith de titel van Miss Universe Netherlands op haar naam heeft staan, zijn de verwachtingen hooggespannen voor de grote wedstrijd in Mexico. De afgelopen tien jaar heeft Nederland geen top 20 plek weten te bemachtigen, maar met Faith lijkt daar

verandering in te komen. Haar online populariteit onder Miss-verkiezing fans wereldwijd is ongekend, mede dankzij haar top 8-plaatsing bij Miss Earth in 2017. Toen versloeg ze al ruim 84 landen, nu ze zeven jaar ouder en wijzer is, verwachten we niets minder dan vuurwerk.

Met haar charme, ervaring en vastberadenheid zijn we ervan overtuigd dat ze hoge ogen zal gooien in Mexico.

| dagblad suriname | Door: Redactie