• vrijdag 01 March 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Dr. Anvit Ramlakhan verbreekt records

| dagblad suriname | Door: Redactie

Dr. Anvit Ramlakhan (34) werd op zijn 29ste gekozen als directeur van Datasur, een dochteronderneming van Telesur. Ramlakhan is docent aan het PTC, Janssen & Partners en nog twee andere opleidingsinstituten in Suriname in de richtingen Elektrotechniek en ICT.

Een jaar geleden werd hij benoemd tot voorzitter van de ICT Associatie in Suriname. Verder is hij belast met het voorzitterschap van Young VSB. In 2011 behaalde hij zijn Bachelor graad in Electrotechniek aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. In 2017 mocht hij zijn Master diploma (merit) in ontvangst nemen aan de Anglia Ruskin Universities in London. Daarnaast heeft hij ook

nog een MBA in Strategic Management & Leadership (cum laude) behaald aan de London School of International Business. 

In 2019 behaalde hij zijn PhD (magna cum laude) in Management – Information & Technology aan de Akamai University in Hawaii. 

Anvit is ook spiritueel actief en houdt zich bezig met Pranic Healing. Deze 34-jarige Surinamer is ook sociaal bewogen. Naast het vrijwilligerswerk, verzorgt hij ook Hindi lessen. Hij is lid van de Hindu Swayamsevak Sangh Suriname, waar Surinaamse jongeren lichamelijk en mentaal worden gevormd.

Ramlakhan heeft tal van internationale publicaties op zijn naam staan. Dit alles en nog veel meer over Ramlakhan vanavond, vrijdag

8 december, omstreeks 21.00 uur op RBN CH 5.1 in RBN’s top-10 hitparade.

(Rahana N.)

| dagblad suriname | Door: Redactie