• maandag 22 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Deepika Padukone glamorous look op rode loper Academy Museum Gala in LA

| dagblad suriname | Door: Redactie

Deepika Padukone was een lust voor het oog toen ze over de rode loper liep van het Academy Museum Gala 2023, dat zondag in Los Angeles werd gehouden. De actrice werd afgebeeld in een adembenemend mooie blauwfluwelen avondjurk toen ze het met sterren bezaaide evenement bijwoonde. De actrice droeg ook statement diamanten sieraden, wat haar uiterlijk accentueerde. 

De actrice, die dit jaar begon als een van de presentatoren van de prestigieuze Academy Awards, sluit het nu op een groot hoogtepunt af door de eerste Indiase actrice ooit te zijn die wordt uitgenodigd voor het Academy Museum Gala. 

Naast Deepika Padukone werden enkele

van de grootste namen in Hollywood, waaronder zangers Selena Gomez en Dua Lipa, gespot terwijl ze voor fotografen poseerden op de met sterren bezaaide rode loper. Ze werden vergezeld door sterren als Natalie Portman, Lupita Nyong’o, Ke Huy Quan en Meryl Streep, en vele anderen. 

ICYDK, het Academie Museum Gala, is het op één na grootste podium ter wereld na de Oscars en wordt door hetzelfde bestuur georganiseerd. Het jaarlijkse KNAW Museum Gala heeft tot doel geld in te zamelen voor de tentoonstellingen en publieke programmering van het museum. 

Over Deepika gesproken: de Pathaan-ster had een veelbewogen jaar. Naast dat ze deel

uitmaakte van twee box office-giganten, Pathaan en Jawan, behoorde ze tot het handjevol Indiërs dat ooit op de cover van een tijdschrift TIME stond. Op het werkfront was Deepika Padukone voor het laatst te zien in de film Jawan. Ze bereidt zich momenteel voor op Fighter naast Hrithik Roshan en Anil Kapoor.

| dagblad suriname | Door: Redactie