• zondag 19 May 2024

Chelsea van Hayes speelt gelijk tegen Madrid, terwijl Ajax van PSG wint

| dagblad suriname | Door: Redactie

Emma Hayes, manager van Chelsea, zag haar team tegen Real Madrid een controversieel 2-2 gelijkspel behalen, net nadat bekend werd dat ze de nieuwe coach van het Amerikaanse nationale vrouwenteam zou worden. Chelsea leek dominant en kwam voor met 2-1, maar een betwistbare penalty zorgde voor de gelijkmaker en een doelpunt van Chelsea in de blessuretijd werd afgekeurd, wat veel frustratie opleverde bij Hayes.

Aan de andere kant zorgde Ajax voor een verrassing door PSG met 2-0 te verslaan met doelpunten van Tiny Hoekstra en Sherida Spitse. Ajax was de overtuigende winnaar en toonde grote kracht in Amsterdam.

In andere wedstrijden behaalde

Haecken een 2-1 overwinning op Paris FC met doelpunten van Rosa Kafaji en Anna Sandberg, terwijl Bayern München en Roma een spannend 2-2 gelijkspel speelden, waarbij Manuela Giugliano in de laatste minuut de gelijkmaker scoorde.