• zaterdag 02 March 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

BETAALD PARKEREN NOODZAKELIJK VOOR BETER ONDERHOUD LUCHTHAVEN

| dagblad de west | Door: Redactie

Vijay Chotkan, directeur Luchthavenbeheer heeft onlangs bekendgemaakt, dat de verhoogde tarieven voor parkeren op de Johan Adolf Pengel Luchthaven teruggedraaid zijn, omdat de verhoging niet op een correcte manier is geschied. “De communicatie naar de gemeenschap zal volgens Luchthavenbeheer in het vervolg beter worden aangepakt.

Echter is de verhoging voor parking wél nodig, wegens het onderhoud van de luchthaven en de nodige voorzieningen die moeten worden getroffen”, aldus Chotkan.

Hij verklaarde dat er voor wat betreft de luchthaven, wel heel veel wordt geïnvesteerd en met betrekking tot de ‘parking’, is er een ander systeem  toegepast. “Natuurlijk hebben we onze berekeningen gemaakt op

basis van de commercie en het terugverdienen van onze investering.”  Mensen die hun passagiers komen afhalen, maken volgens Chotkan ook gebruik van de sanitaire voorzieningen in het gebouw.

Er is, zegt hij, ook geconstateerd dat vandalen tal van handelingen plegen, door bijvoorbeeld in de toiletten te roken en sigaretten- peukjes gewoon in de plasbakken te gooien, wat helemaal niet mag. Daarenboven laten mensen heel wat vuil achter, dat schoongemaakt moet worden. “Natuurlijk zullen we geen camera’s in de toiletten zetten, maar u snapt wel, dat we hierdoor wel wat aanpassingen moeten plegen.”

 


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor
het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| dagblad de west | Door: Redactie