• dinsdag 21 March 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Armand Sabajo nieuwe Gewestelijke Politie Commandant (GPC) van het gewest Nickerie

| dagblad de west | Door: Redactie

“We gaan de medewerking moeten krijgen van de samenleving. Maar om dat te realiseren, zal de feedback vanuit de samenleving moeten worden geoptimaliseerd. De pers zal daarbij een belangrijke rol vervullen.

Een harde aanpak van de criminaliteit met de ten dienste staande middelen, zonder aanziens des persoon door te netwerken met interne en externe partners, public en private sector’’, zei de inspecteur van politie eerste klasse, Armand Sabajo, vrijdagmiddag in de districtszaal van Nickerie, waar hij namens het interim managementteam van het Korps Politie Suriname (KPS), door de directeur Operaties van het KPS, commissaris Bryan Isaacs, op een persconferentie werd gepresenteerd

als de nieuwe Gewestelijke Politie Commandant (GPC) van het gewest Nickerie.

Inspecteur Sabajo heeft op verschillende afdelingen binnen het korps zijn krachten gegeven. “Het IMT van het KPS heeft in inspecteur Sabajo een integer, gedreven en deskundig kandidaat gezien voor de invulling van die post”, aldus Isaacs. Op de ressortcommandanten, afdelingshoofden alsook het totale personeel van het gewest Nickerie, deed Isaacs een beroep om de nieuwe GPC van Nickerie te ondersteunen.

“Te ondersteunen niet alleen met raad, maar ook met daad in zijn functie vervulling”, zei Isaacs. Hij vroeg ook de Nickeriaanse gemeenschap om de nieuwe GPC de nodige ondersteuning te verlenen en de ruimte om zijn taken en zijn beleid uit te zetten en het gewest Nickerie samen met zijn team, naar grotere hoogte te brengen.

Zich richtend tot GPC Sabajo, zegde Isaacs hem toe te kunnen rekenen op de ondersteuning van het IMT en alle ruimte te zullen krijgen om zijn werk naar eer en geweten te kunnen uitvoeren. Sabajo bracht in een korte toespraak dank uit aan eenieder die vertrouwen in hem heeft gesteld om de functie van GPC te mogen bekleden. “Met de ruggesteun van u allen heb ik deze mijlpaal kunnen bereiken”, aldus de nieuwbakken GPC. Sabajo zegt eenieder nodig te hebben om de doelen van het korps te helpen realiseren, vooral wat betreft de bestrijding van de misdaad.

 


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| dagblad de west | Door: Redactie