• zondag 10 December 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Wang: “Er wordt wel gewerkt aan wijziging kiesregeling”

Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


DNA-lid Chanrui Wang (VHP/Paramaribo)
Volgens parlementariër Chanrui Wang van de VHP wordt er wel gewerkt aan de wijziging van de kiesregeling. “Het lijkt er misschien niet op, maar de regering is steeds weer bezig om te kijken wat de volgende stappen zijn met betrekking tot het wijzigen van de kiesregeling.

Alle partijen zijn bezig met de bestudering van het nieuw kiesstelsel. Het is een wet die honderden jaren nog meegenomen moet worden, dus moet het goed bestudeerd worden alvorens het behandeld wordt”, merkt Wang op.

Volgens

Wang heeft deze regering het de afgelopen drie jaren heel goed gedaan met betrekking tot het uitvoeren van projecten en het verder stabiliseren van de economie in ons land.

“Ik geef de regering wel een voldoende voor de prestatie van de afgelopen 3 jaren, want we moeten weten van waar we zijn gekomen en er zijn feiten”. Er is een boek waarin te zien is wat de regering allemaal heeft gedaan in de afgelopen 3 jaren en daarin is te zien dat de regering wel heeft gewerkt. “Het is moeilijk maar we moeten gaan naar de bron van wat de oorzaak is geweest van al de verhogingen”. Het zijn de eisen van IMF en het is geen optie om IMF los te laten, volgens Wang.

 

10 Dec 2023 | sun.sr | Door: Redactie