• zondag 10 December 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Vp Brunswijk: “Nu wel tijd om te reshufflen”

Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


Uitgerekend vicepresident en Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk heeft vandaag voor aanvang van de Raad van Ministers (RvM) aangegeven dat het nu wel tijd is om ministers te reshufflen. Het was juist Brunswijk die eerdere reshufflingspogingen van president Chandrikapersad Santokhi steeds een stokje voorstak.

face="Calibri"> “Nu is het wel tijd om te reshufflen. Bepaalde ministers hebben genoeg ruimte gehad om te bewijzen. Bij de Abop moet er zeker gereshuffled worden. Al is het binnenshuis of switchen van ministeries”, zei de vicepresident.

Hij beaamt dat hij bij eerdere reshufflingspogingen gezegd had dat niemand van de Abop vervangen wordt. “Als je geen geld hebt om je werk te doen, kunnen we je niet beoordelen. Je kan niet gaan voetballen, maar er is geen voetbal op het veld. Hoe gaan we je beoordelen.

Na de goedkeuring van de begroting van 2023, is er wel een beetje losgelaten qua middelen. Een paar mensen konden werken. En dan zie je dat je toch hier en daar wat moet reshufflen”, zei Brunswijk tegenover journalisten.

 

10 Dec 2023 | sun.sr | Door: Redactie