• zaterdag 20 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Vlaamse musicalversie van ‘Pretty Qoman’, met muziek van Bryan Adams, leidt tot tijdelijk uitstel ‘Mamma Mia!’

| dagblad suriname | Door: Redactie

Het is een plotwending die je zelfs in een musical niet verwacht: Bryan Adams neemt de plaats in van ABBA. Het Vlaams publiek krijgt volgend jaar onverwacht de musicalversie van Pretty Woman, met muziek van de Canadese rocker.

De zoektocht naar de Vlaamse Richard Gere kan beginnen.

Maike Boerdam, Nathalie Meskens, Els Dottermans, Chris Van Tongelen, Jan Schepens en Stany Crets moeten hun plannen grondig wijzigen. Hun volgend jaar geplande trip naar een zonnig Grieks eiland in de Abba-musical Mamma Mia! valt tijdelijk in het water.

“Door omstandigheden en geheel buiten onze wil om zijn we genoodzaakt om Mamma Mia!

tijdelijk uit te stellen”, kondigt producent Deep Bridge aan.

Pretty Woman zal te zien zijn vanaf maart 2025, dat is niet toevallig de periode waarin Mamma Mia! gepland stond. De musical staat ook in dezelfde zalen. Volgens de producent betekent dit niet dat de ABBA-musical definitief in het strandzand bijt: er wordt al volop gezocht naar nieuwe data om Mamma Mia! alsnog te hernemen. Intussen was de ticketverkoop van Mamma Mia! wel al aan de gang.

De reeds verkochte tickets van Mamma Mia! worden automatisch overgeplaatst naar een nieuwe datum, zodra die er is, met behoud van dezelfde plaatsen. Wie

niet wil wachten en Pretty Woman ook prima vindt, kan de gekochte tickets kosteloos laten omboeken.

| dagblad suriname | Door: Redactie