• maandag 25 September 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Vervanging enkele ABOP-directeuren op komst

| suriname herald | Door: Redactie

Vicepresident (vp) tevens voorzitter van de ABOP, Ronnie Brunswijk, heeft gisteravond tijdens een partijbijeenkomst te Rensproject aangekondigd dat enkele directeuren die door de partij zijn geplaatst binnenkort vervangen zullen worden. De politicus gaf aan dat er binnen het systeem enkele directeuren zijn die niet functioneren. 

“Anderen werken niet en zien zichzelf als God. Als u niet werkt, moet u weg. Als u niet werkt, vertraagt u het proces van het land. Daarom mi be lobi Bouta. Als je als minister niet functioneerde a man be pur yu gelijk. Hetzelfde staat enkele directeuren te wachten,” hield Brunswijk het publiek voor.

De vp gaf

aan dat wanneer mensen in publieke functies niet functioneren ze het ontwikkelingsproces en de belangen van het volk vertragen. Brunswijk heeft in zijn toespraak niet specifiek aangegeven welke directeuren vervangen zullen worden. Hij zei wel dat er op dit moment een evaluatie gaande is over het functioneren van de directeuren en dat de reshuffeling binnenkort een feit zal zijn.

De partijleider hield zijn gehoor verder voor dat hij op dit moment nog niet tevreden is over de gang van zaken. De kwestie van de koers en de winkelprijzen blijven een uitdaging voor de regering. De ABOP zal zich blijven inzetten voor elke groep in de samenleving. 

Het ontwikkelingstempo is veel te laag en dat moet meer op gang komen. Brunswijk gaf te kennen dat hij nu bezig is met zijn kennismakingsronde in Paramaribo. Hij liet weten dat hij bezig is met zijn politieke campagne in Paramaribo.

Zoals de kaarten nu liggen is Brunswijk de trekker van de geel-zwarte partij in Paramaribo. De ABOP-voorzitter gaf te kennen dat voordat men het idee had geopperd om het kiesstelsel te veranderen, hij zijn verhuizing had gedaan naar het kiesdistrict Paramaribo. “Hier is het veld waar de grote strijd gevoerd wordt.”

Tijdens deze meeting hebben enkele nieuwe mensen zich aangesloten bij de partij. Hij riep op tot aansluiting bij de ABOP, omdat deze partij de toekomst is van Suriname. “Deze partij geeft elke Surinamer de kans om te groeien. Indien u onderdeel wil zijn van de ontwikkeling moet u zich aansluiten,” zei Brunswijk.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie