• zondag 19 May 2024

NBA-overzicht: Domantas Sabonis leidt Kings langs Nuggets

| dagblad suriname | Door: Redactie

Domantas Sabonis voert dit seizoen de NBA aan met triple-doubles en breekt daarmee een gelijkspel met Nikola Jokic van de Nuggets, die in de nederlaag goed was voor 23 punten, acht rebounds en zeven assists.

Sabonis had zelf 17 punten, 17 rebounds en 10 assists voor zijn 16e triple-double van het seizoen, terwijl Malik Monk 23 punten vanaf de bank scoorde. De Sacramento Kings behaalden gemakkelijk een 135-106 overwinning op de Denver Nuggets op vrijdag.

Ondanks een val in het eerste kwart speelde Jokic 30 minuten. Aaron Gordon scoorde 14 punten voor de Nuggets, wiens winstreeks van drie wedstrijden ten einde kwam.

Sacramento maakte een einde aan een reeks van twee nederlagen.

Lakers 139, Pelicans 122D’Angelo Russell scoorde 30 punten en Austin Reaves voegde daar 27 aan toe, waardoor Los Angeles een overwinning boekte op New Orleans.

Hawks 127, 76ers 121Trae Young droeg met 37 punten en 12 assists bij aan de overwinning van Atlanta op Philadelphia.

Celtics 133, Wizards 129Jayson Tatum leidde met 35 punten en Boston versloeg Washington.

Bucks 120, Hornets 84Damian Lillard scoorde 26 punten voor Milwaukee in de overwinning op Charlotte.

Raptors 107, Rockets 104Immanuel Quickley’s 25 punten leidden Toronto naar een overwinning op Houston.