• donderdag 30 June 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Jogi: “Alleen deze regering kan Suriname redden”

| suriname herald | Door: Redactie

Als deze regering Suriname niet kan redden, zal niemand anders dat kunnen”. Dit zegt VHP-parlementariër Mahinder Jogi in gesprek met Suriname Herald. Jogi reageerde op de economische situatie in het land en vroeg de samenleving geduld te hebben met de regering. Volgens hem kan alleen deze regering het land redden.

“We willen dit land niet weer overgeven aan Bouterse die alles kapotmaakt”, stelde Jogi. Hij haalde aan dat als alles niet vernietigd was door de regering-Bouterse de situatie nu anders zou zijn. De huidige regering zou een beetje kunnen ademhalen en zou beter in staat zijn de samenleving te helpen.

Jogi erkende dat de economische situatie in Suriname slecht is en dat mensen haast niet uitkomen met hun geld. Hij heeft begrip voor het geklaag van de samenleving, maar gaf ook aan dat er situaties zijn die niet alleen het volk, maar ook de regering treffen. Hij noemde de COVID-19-situatie, de oorlog in Oekraïne en de stijging van de wereldmarktprijs voor brandstof. 

“De regering werkt en moet doorgaan op de ingeslagen weg”. Volgens Jogi kan de regering nu niet heel veel doen, maar hij heeft hoop in de ontwikkeling van de oliereserves in Suriname. Hoewel de regering beperkte middelen heeft is Jogi van mening dat wateroverlast nu prioriteit nummer 1 moet zijn van de regering.

“De minister moet niet zeggen dat er geen geld is. Hij moet de problemen aankaarten in de Raad van Ministers zodat er samen naar een oplossing gezocht wordt. Deze regering moet het doen, geen enkele andere regering zal het kunnen”, aldus Jogi.


Abonneer je op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie