• zondag 14 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Filiaal Finabank Nickerie wederom open

| ABCSuriname | Door: Redactie

Finabank Nickerie viert op 26 maart 2024 haar 25-jarig jubileum. Ooit eens gestart in het gebouw van Residence Inn en later verhuisd naar het eigen kantoor aan de A.K. Doerga Sawhstraat 72, is zij gedurende deze 25 jaar uitgegroeid tot een van de top 3 banken in Nickerie, gemeten naar het marktaandeel.

Deze groei is te danken aan het vertrouwen van de Nickeriaanse gemeenschap en haar ondernemers in Finabank. Het team, onder leiding van de branch manager, Arif Laismohamedkhan, heeft in de afgelopen 10 jaar enorm getimmerd aan de weg hetgeen in dit succes heeft geresulteerd.

Vorig jaar werd besloten dat, vanwege

de bijdrage die het filiaal Nickerie aan het succes van de bank levert, het filiaal een stevige metamorfose moet ondergaan.Het wordt een replica van de overige filialen en dient te voldoen aan alle Finabank standaarden. Na een grondige renovatie die ongeveer 9 maanden heeft geduurd, is het filiaal van Finabank in Nickerie weer klaar om klanten te ontvangen en te bedienen.

De feestelijke heropening vond plaats op vrijdag 1 maart 2024, in aanwezigheid van de districtscommissaris, de directie, het team van Finabank Nickerie en klanten. Met de heropening van het filiaal wil Finabank haar klanten in Nickerie een verbeterde en moderne

dienstverlening bieden.

De focus ligt op het versterken van de klantrelaties, het stimuleren van digitaal bankieren en het ondersteunen van de lokale gemeenschap. Het team staat klaar om samen met u uw financiële toekomst in eigen handen te nemen.

Finabank streeft ernaar om niet alleen klanten te ondersteunen in het realiseren van hun financiële ambities, maar om ook een betrokken lid te zijn van de gemeenschap in Nickerie. Om terug te geven aan de gemeenschap, heeft Finabank zich altijd ingezet voor maatschappelijke initiatieven in Nickerie.

Zo sponsort de bank onder andere de Tweedaagse Wandelloop en zal ook dit jaar de zwemmarathon worden gesponsord, in het kader van 145 jaar Nickerie in augustus. Door deze evenementen te ondersteunen, draagt Finabank bij aan de bevordering van een gezonde en actieve levensstijl en de verbondenheid binnen de gemeenschap.

| ABCSuriname | Door: Redactie