• donderdag 18 August 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Bee zal niet zwichten om terug te slaan

| suriname herald | Door: Redactie

Parlementsvoorzitter en de partijsecretaris van de ABOP, Marinus Bee, heeft gisteren tijdens een partijbijeenkomst in het district Commewijne laten weten dat hij niet zal zwichten om terug te slaan wanneer het moment daar is. De assembleevoorzitter zegt zich niet te kunnen voorstellen dat politieke tegenstanders hem op allerlei manieren klein proberen te krijgen.

“Mi san no man kir niet eens wan mira na mi de man e val aan. Te yu luku mi na soso sari ye sari. Juist mi san no lob tak taki toch na mi de man e val aan”, zei Bee ferm. 

De politicus gaf in duidelijke bewoordingen aan dat er een moment komt waar hij wel terug zal slaan. Hij stelt dat de persoon die niet praat eens de stilte zal doorbreken en zal laten zien dat hij wel alert is. Volgens hem zal hij zijn strategie nooit zal prijsgeven. 

Bee waarschuwt de mensen die druk op hem uitoefenen. De dag waarop hij gaat praten zal als een bom werken en dan zal men zien die hij al die tijd wel alert was. Hij zegt dat hij in een strijd is en juist ervoor kiest om niet te praten omdat zijn strategie niet bekend mag zijn. 

Bee gaf de aanwezigen de garantie dat er geen enkel probleem is en dat hij verder zal gaan met het werk dat hij gehad heeft om te doen. Dat zal eerlijk en oprecht geschieden en volgens de gemaakte afspraken.

Vicepresident en partijvoorzitter Ronnie Brunswijk gaf te kennen dat hij altijd naast Bee zal staan. “U hoeft ze niet te antwoorden, ik zal ze voor u antwoorden”, aldus Brunswijk 

Assembleevoorzitter Bee is de afgelopen periode onderwerp van gesprek geweest nadat hij eerder dit jaar mogelijk met een bedrag van meer dan US$ 22.000 aan staatsmiddelen naar Gabon is afgereisd terwijl de organisatie Conservation International Suriname de kosten voor deze reis al zou hebben betaald. De NDP- en BEP-fracties hebben de procureur-generaal aangeschreven en gevraagd om de handelingen van Bee strafrechtelijk te laten onderzoeken.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie