• woensdag 30 November 2022
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Badderman geeft topshow weg in NIS

| suriname herald | Door: Redactie

De Surinaamse artiest Mark Abente, meer bekend als Badderman, heeft een topshow weggegeven in het National Indoor Stadion (NIS). Bij het lied ‘Te dede’ heeft hij het publiek zodanig tot bewegen gebracht dat NIS letterlijk aan het schudden was. Badderman heeft zoals beloofd van zijn beste kant laten zien.

De artiest die nu in Europa woont, heeft duidelijk laten zien dat hij niet de Badderman is van enkele jaren terug. Hij is duidelijk vooruitgegaan qua zijn muziekkwaliteit. “Mi lob’ Sranan en zal altijd mijn land hooghouden,” liet Badderman optekenen tijdens zijn optreden.

Vanaf zijn aankondiging ging de zaal los. Hij heeft heel

wat oude liederen gezongen, maar ook die nieuwste songs van de artiest gingen vlot door heel NIS. “Ik heb van een topshow genoten. De hoofdact was op zijn plaats. Badderman tyar’ en waka wreed. Dit is wat ik bedoel,” gaf een concertganger aan tegenover Suriname Herald.

De opkomst was redelijk en wat duidelijk was, is dat de bezoekers genoten hebben van de show. Wat aan de mindere kant was, waren de momenten waar personen, waaronder Bordo Money Hond, op het podium kwamen om geld te geven aan de artiest. De zogenaamde ‘Money Pull Up’. Hij onderbrak dan het optreden om het geld in ontvangst te nemen en dat is een aantal keren gebeurd tijdens de show.

Als alles goed zit, is Badderman in december weer in Suriname voor een optreden. In die feestmaand mag Suriname heel veel topartiesten verwachten, maakte MC Vuure gisteren op het podium bekend.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie