• zaterdag 20 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

‘Bad Boys: Ride or Die’ verdient een prestigieuze eer

| dagblad suriname | Door: Redactie

Na een ontvangst van $ 1.840.833 op 7 juli bij de binnenlandse Box Office, is Bad Boys: Ride or Die officieel opgenomen in de top 100 van actiefilms aller tijden bij de US Box Office.

Het recente vierde deel in de Bad Boys-saga, dat zich aansluit bij enkele van de grootste franchises aller tijden, zoals het Marvel Cinematic Universe, Jurassic Park en Mission Impossible, is een hoogstandje gebleken op de Box Office van dit jaar, met het allerbeste dat kan worden gedaan met franchise-revivals. De film staat momenteel op nummer 99 op de lijst, met de remake uit 2010 van The

Karate Kid uit de lijst en op nummer 101, en Captain America: The First Avenger staat gevaarlijk op nummer 100.

De volgende die op nummer 98 staat, is nog een Will Smith-film, Men in Black 3, waarin de langdurige aantrekkingskracht van de ervaren acteur wordt getoond.

Momenteel is er minder dan $ 2 miljoen tussen de twee en als we de recente vorm van Bad Boys: Ride or Die mogen geloven, zou Smith zijn eerdere werk de komende dagen moeten inhalen.

Als uniek uitje heeft Ride or Die de verwachtingen getrotseerd, waarbij de hele franchise, dankzij het succes van het

vierde deel, nu de grens van $ 1 miljard heeft overschreden. Met een franchise met een even goede reputatie als Bad Boys, had het voor producenten gemakkelijk kunnen zijn om eenvoudig snel geld te verdienen aan de Box Office zonder aan kwaliteit te denken. Dat is echter eenvoudigweg niet het geval bij Ride or Die, waarbij zowel het publiek als de critici een groot deel van de magie van de film prijzen. 

Smith en Martin Lawrence lijken geen enkele beat te hebben gemist, ondanks dat ze veel ouder zijn dan ze ooit waren, met hun hoogvliegende actie en voorliefde voor bijtende komedie, wat zorgt voor een kijkervaring die net zo fris aanvoelt als het allereerste deel.

| dagblad suriname | Door: Redactie