• zaterdag 20 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Ariana Grande deelt ‘Eternal Sunshine’ 

| dagblad suriname | Door: Redactie

De popster vierde de verjaardag van haar album door een Instagram-reel te posten met haar ‘favoriete’ ‘Eternal Sunshine’ studiobeelden. Ariana Grande is eeuwig dankbaar voor de liefde die ze heeft ontvangen sinds ze haar nieuwste studioalbum uitbracht.

Op zondag 7 juli vierde de 31-jarige popster de vier maanden durende verjaardag van haar Eternal Sunshine-album – dat op 8 maart uitkwam – door een videomontage op Instagram te plaatsen met videoclips en schattige polaroidfoto’s uit haar nieuwste tijdperk.  met de woorden “Gelukkige vier maanden eeuwige zonneschijn” op de rol geschreven.

Ter ere van Grande’s zevende studio-LP – haar eerste volledige release

in drie jaar – die een nieuwe mijlpaal bereikte, opende de zangeres ook de muziekkluis om enkele momenten achter de schermen van de totstandkoming van haar plaat te onthullen – inclusief hoe ze tot stand kwam. met de pakkende melodie voor het album ‘Supernatural’.

“Ik wilde nog een paar van mijn favoriete eeuwige zonneschijnstudioherinneringen delen.  deze maken me zo blij”, schreef Grande in een bijschrift. “Ik kan niet geloven hoeveel er al is gebeurd of dat het al vier maanden geleden is (en nog maar)”, voegde ze eraan toe. “Zo dankbaar voor alle mooie eeuwige zonneschijnherinneringen tot nu toe en voor

alles wat nog gaat komen!  Ik hou zo van jullie allemaal.”

Volgens Grande is de cyclus van haar album nog maar net begonnen.  “Ik kan niet wachten op alles wat nog gaat komen binnen deze eeuwige zonneschijncyclus (die nog maar net is begonnen en moge het nooit eindigen)”, schreef ze in een Instagram-post van april ter ere van het eenjarig jubileum van haar album. Vervolgens zullen fans Grande eindelijk op het grote scherm kunnen zien wanneer haar eerste langverwachte Wicked-film, met in de hoofdrol Cynthia Erivo, op 22 november in de bioscoop verschijnt.

| dagblad suriname | Door: Redactie