• zondag 21 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Vaderdag boodschap BEP

| ABCSuriname | Door: Redactie

INGEZONDEN

Vandaag vieren we de liefde en toewijding van vaders over de hele wereld. Een dag om de kracht en het doorzettingsvermogen van vaders, die ondanks alle uitdagingen altijd voor hun gezin blijven vechten, te erkennen. Deze kracht en dit doorzettingsvermogen vormen de fundamenten waarop onze gemeenschappen rusten. Vaders zijn de onmisbare steunpilaren die zorgen voor stabiliteit en vooral voor veiligheid. In tijden van vreugde maar ook in tijden van verdriet blijven zij standvastig; het is deze onverwoestbare geest die ons allen inspireert.

Met hoop in hun hart en liefde in hun ziel, zetten vaders zich in om een betere toekomst

te creëren voor hun kinderen. Zij zijn de rots waarop gezinnen kunnen leunen, de beschermers van hun liefsten. De rol van vaders is veelzijdig en essentieel. Zij leren ons de waarde van hard werken, het belang van eerlijkheid en de kracht van samenhorigheid. Door hun dagelijkse voorbeeld geven zij vorm aan de toekomst, door een veilige en liefdevolle omgeving te creëren waarin kinderen kunnen opgroeien en bloeien.

De politieke partij Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP) werkt naar een toekomst waarin vaders blijven bouwen aan een samenleving waar iedereen de kans krijgt om zijn of haar dromen te verwezenlijken; waar elke

familie in vrede en welvaart kan leven ongeacht hun woon- of verblijfplaats. Vandaar dat BEP, decentralisatie hoog in het vaandel draagt. De BEP ziet graag dat wij samen blijven werken aan een land waar liefde, respect en eenheid de basis vormen van ons dagelijks leven. Met vaders aan onze zijde, kunnen we vol vertrouwen en hoop naar de toekomst kijken.

Vaders, weet dat uw inzet en uw offers worden gezien en gewaardeerd; uw rol in desamenleving is onvervangbaar en die is een aanmoediging om door te gaan met het bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal. De politieke partij BEP hoopt dat deze Vaderdag voor alle vaders en vaderfiguren gevuld is met respect, liefde, gelach en vreugde met het gezin en wenst eenieder een gezegende Vaderdag toe.

| ABCSuriname | Door: Redactie