• zaterdag 20 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname
default

Suriname na 25 jaar weer op Miss Universe verkiezing

| waterkant | Door: Redactie

Op zaterdag 10 augustus 2024 vindt in het Assuria Event Center de officiële introductie plaats van Miss Universe Suriname 2024. Na 25 jaar zal Suriname weer schitteren op de grootste Miss verkiezing, namelijk Miss Universe in Mexico City, Mexico later dit jaar in november 2024.

Jatak Consultancy heeft nu de officiële licentie van Miss Universe Suriname, welke voor het laatst in handen was van Lions (1999 laatste jaar van de Lions Club).

De avond bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de avond is een tv-opname voor een van de tv-shows waarin het publiek kennismaakt met de talenten van onze kandidaten.

Een deskundige jury, bestaande uit personen die hun sporen hebben verdiend in de entertainmentwereld, zal plaatsnemen in de jury. Later in het jaar zal deze uitzending plaatsvinden en zal het publiek overal kunnen stemmen op Miss Beste Talent.

Het tweede gedeelte van de avond is de officiële kennismaking met de dames die zullen meedingen naar de titel van Miss Universe Suriname 2024-2025. Ook zal de kroning plaatsvinden van Miss Universe Suriname 2024, de jonge dame die Suriname zal vertegenwoordigen in Mexico. Daarnaast zijn er enkele verrassingen voor de avond gepland.

De show begint met een rode loper evenement om 19:00 uur en

de show start om 20:00 uur. De verkoop van snacks tijdens de avond zal ten bate zijn van de Kiwanis Club Paramaribo Central voor het uitvoeren van sociaal-maatschappelijke projecten.

| waterkant | Door: Redactie