• zondag 10 December 2023
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Roosveld bedankt als woordvoerder president

| suriname herald | Door: Redactie

Alven Roosveld is per 1 december geen woordvoerder meer van president Chan Santokhi. Dat verneemt Key News uit betrouwbare bronnen. Wat de reden is van zijn vertrek is nog onbekend. Wel heeft het medium vernomen, dat er binnen de communicatiestructuren van de regering een gespannen sfeer heerste, die voor communicatie-uitdagingen zorgden. Wat de woordvoerder nu zal doen is ook niet bekend. 

Roosveld heeft bij het aantreden van de regering gefungeerd als directeur van de Communicatiedienst Suriname (CDS). Roosveld heeft veel kritiek gekregen tijdens deze functie, vooral na het bekendmaken van een nieuw logo van het toenmalige NII, dat toen de naam van CDS

kreeg. Ook is er kritiek geleverd op CDS en zou het personeel toen niet tevreden zijn met Roosveld. 

In een eerder interview met Key News, zei Roosveld dat er toen veel uitdagingen waren met het personeel. Hij gaf aan dat zijn aanpak van bepaalde zaken geen schoonheidsprijsje verdiende, maar had desondanks geloof in het traject dat de regering had uitgezet.

De toenmalige CDS-directeur besloot eerder dit jaar in maart om zich volledig te committeren als woordvoerder van de president en stapte toen op als CDS-directeur. 

Roosveld heeft nog geen officiële reactie gegeven over het bedanken als woordvoerder van president Santokhi.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| suriname herald | Door: Redactie